november 26.
Virág

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Romantikus képsorok: Így ünnepelte Majka születésnapját
A rapper a tőle megszokott módon, sportosan elegánsra vette a figurát.

Majkát sem kímélték a többiek a Nicsak, ki vagyok? hetedik adásában sem, a műsorvezető sokszor köpni-nyelni nem tudott csapattársai poénjai hallatán. Válogatásunkból most felidézheted a legparádésabb pillanatokat, amelyekben Majkának mind nagy szerepe volt.

.

Mesés panoráma és két mosolygó arc. Majoros Hajni és szerelme, a sármos Majka lélegzetelállító környezetben ünnepeltek, ráadásul nem is akármilyen alkalomból. A népszerű rapper augusztus 5-én töltötte be 41. életévét, amit egy romantikus randevú keretein belül ünnepelt bájos kedvesével.

A gyönyörű Hajni egy sugárzó fotót tett közzé a jeles eseményről, amin sportosan elegáns szettben pózoltak a kamerának, amire már most több ezer kedvelés érkezett.

Majka nem félt kimondani véleményét a Nicsak, ki vagyok? ötödik adásában sem, számtalan alkalommal parádés beszólásaival szórakoztatta a nagyközönséget.

Nyolc éve küzd kruppal Majka nagyobbik fia, Marián. A betegség az egész családot megviselte, korábban még kórházba is került a fulladásos rohamok miatt. A krupp a szülők rémálma, hiszen éjszaka váratlanul tör rá a gyerekre, de a jó hír, hogy a félelmetes tünetek kezelhetőek. Bárdosi Ildikó épp emiatt alszik a gyerekeivel, akik szintén a krupptól szenvednek.

Előnézeti kép forrása: Majoros Hajnalka Instagaram oldala

2020. augusztus 6. 13:49

Címkék: celebszemle   Majoros Hajnalka   majka

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG