szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Palvin Barbara csodálatos fehérneműben mutatta meg alakját
Csak úgy tündököl ebben a káprázatos ruhaneműben.

A magyar modell szépségét nem csak mi értékeljük, ugyanis bombaként robbant a hír, hogy a Victoria’s Secret hivatalos modellje lett Palvin Barbara. A gyönyörű modellre méltán büszkék is lehetünk, hiszen ő az első magyar modell, aki megkaphatta ezt az oly sok modell által áhított címet.

.

A gyönyörű magyar modell, Palvin Barbara szemet gyönyörködtető képet osztott meg Instagram oldalán: A képen elképesztően szépen kirajzolódik Barbi csodálatos alakja, melyet kiemel az éjfekete színben pompázó, testhez simuló fehérneműje. A színhatások, Barbi kisugárzása és a képen szereplő elrendezés mind azt tükrözik, hogy egy professzionális alkotás készült a meseszép modellről.

Palvin Barbara és kedvese, az amerikai színész, Dylan Sprouse 2019 februárjában költöztek össze. Az álomotthonról pedig a Ripost is beszámolt.

Híres modelleket támadnak alakjuk miatt, nemcsak a követőik, de modellügynökségek is. Emily Ratajkoswki csak az egyik közülük, aki szerint manapság azért nem kap munkát, mert túl nagyoknak, vagy túl szexinek találják a melleit. De tavaly botrány robbant ki hazánk híres szupermodellje, Palvin Barbi körül is, akit bikinis fotósorozata miatt támadtak, ugyanis túl kövérnek találták egyesek egy átlagos modellhez képest.

Előnézeti kép forrása: Palvin Barbara Instagram oldala

2020. augusztus 6. 13:51

Címkék: celebszemle   celebszemle_szexi   celebszemle_szépség   celebszemle_divat   celebszemle_külföldi_sztár   palvin barbara   fotózás   modellKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG