szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Őszinte kép következik: Így ébred fel korán reggel Istenes László
Hiába van korán reggel, Laci így is mindig mosolygós.

Istenes László mindenkit lesokkolt, amikor a szökőkút vizével kezdte lelocsolni Mádai Vivient, aki köpni-nyelni nem tudott meglepettségében.

.

A Mokka műsorvezetője, Istenes László mindig korán ébred, hogy idejében elvégezze a legfontosabb reggeli teendőit még a munka előtt: Hajnali ébredés után egy kávé mindenki számára egy kellemes felüdést okoz, hát még akkor, ha nemsokkal utána már bele is vágunk a kemény munkába. 

Vadász Imre, executive chef pekándióval és meggy habbal bolondította meg a klasszikus Gundel palacsintát, amiről kiderült: Istenes László nagy kedvence.

Hihetetlen, de vonzóak, sármosak és fiatalon gyakorolják a nagypapa szerepet: Ilyen Istenes László is, akiről senki nem mondaná meg, hogy négyszeres apuka és négyszeres nagypapa is már.

Istenes Lászlónak hatalmas élményben volt része, ugyanis részt vehetett a Kékszalag indulásának előtti óráiban egy szabadedzésen. A legénység felkészült a megmérettetésre, azonban Kaiser Kristóf, kormányos elárulta: Az időjárás hatalmas rizikófaktor számukra.

Előnézeti kép forrása: Istenes László Instagram oldala

2020. augusztus 6. 15:05

Címkék: celebszemle   istenes lászló   Mokka   mokka_műsorvezetőKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG