szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Csisztu Zsuzsáék határozott célokkal érkeztek a Love Bistroba
Csisztu Zsuzsa és Dr. Ketskés Norbert úgy vélik, hogy leginkább arra kell vigyázniuk, hogy higgadtak maradjanak, és a sok újdonság ne zökkentse ki őket a versenyből.

A híres műsorvezető, Csisztu Zsuzsa és szerelme, Dr. Ketskés Norbert tele önbizalommal és hatalmas lendülettel vágnak neki a TV2 új főzős műsorának, a Love Bistro-nak. Csisztu Zsuzsa gyakorlatiasan mozog a konyhában, de azért Ő is tart attól, hogy valamilyen váratlan fordulat, vagy szokatlan dolog kizökkenti majd a megszokott rutinjából: Ilyen például az, hogyha az óra ketyeg, Norbertnek pedig az jelenti a furcsaságot, hogy egy másik zöldséghámozóhoz van hozzászokva. 

Ami a konyhai munkát illeti, Norbi szereti, ha a kés a kezében van, és mi csak bízhatunk benne, hogy a rendelkezésre álló ételeket fogja vele felvágni. Zsuzsáék már az elején úgy készülnek a versenyre, hogy akármit is hoz a játék vége, minél jobb helyen akarnak végezni, és már most nyertesnek érzik magukat, hiszen Norbi már sokmindent tanult a konyhai praktikákról.

Hogy milyen sikeresen küzdi le az akadályokat a páros, az kiderül augusztus 24-től a TV2-őn!

.

Nézd meg a további versenyzők videóját is:

Oláh Gergő és felesége Niki, már 12 éve vannak együtt, azonban a közös főzés még számukra is teljesen új terep.

Polgár Tünde és Árpád számára új terep a közös főzés, azonban úgy gondolják, ezáltal akár egy új közös hobbira is szert tehetnek.

Tizennyolc sztárpár, két séf és egy vadonatúj gasztro-reality – ez a Love Bistro. Ismerd meg az harmadik hét szereplőit!

2020. augusztus 6. 13:48

Címkék: celebszemle   celebszemle_konyha   love bistro   csisztu zsuzsa   dr. ketskés norbertKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG