szeptember 26.
Jusztina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Eke Angéláék már a játék elején nehézséggel indulnak a Love Bistroban
Eke Angéla és Budavári Balázs számára nem túl sok eszköz áll a rendelkezésükre ahhoz, hogy otthonukban elsajátítsák a konyha rejtelmeinek csínyját-bínyját.

A káprázatos szépségű színművész, Eke Angéla és jóképű párja, Budavári Balázs kéz a kézben fognak együtt versenyezni a TV2 új gasztro-reality műsorában, a Love Bistro-ban. Már a kezdetek kezdetén izgalommal indul a páros, ugyanis mindkettejük számára komoly kihívást jelent a különböző konyhai eszközök használata a konyhában: Balázs állítása szerint, Angéla egy kanál- vagy villa megfelelő használatán is képes elidőzni. 

Mindketten egyet értenek abban, hogy a konyha világa egy idegen terület számukra: Kettejük közül egy kicsit Angéla mozog otthonosabban a konyhában, de a próbafőzés- és felkészülés alatt kiderült, hogy Balázs is egészen ügyesen teljesít a konyhában. Ami meglehetősen különlegesen hangzik még, hogy Angéla szinte majdnem minden ételt képes rózsaborssal megfűszerezni!

Az általuk elhangzottak alapján, ha kíváncsiak a párosra, hogyan fognak teljesíteni a konyhában, akkor nézzék augusztus 24-től a TV2 vadonatúj műsorát!

.

Nézd meg a további versenyzők videóját is:

Dobó Ági és Kis Csabi egy eddig számukra ismeretlen helyzetben találják magukat a Love Bistro konyhájában, hiszen Ági eddig csak egyedül főzött otthon.

Csisztu Zsuzsa és Dr. Ketskés Norbert számára nem ismeretlen a versenyzés, így a Love Bistro konyhájába is konkrét célokkal érkeztek.

Tizennyolc sztárpár, két séf és egy vadonatúj gasztro-reality – ez a Love Bistro, amiről a műsor producere, Rubin Kristóf mesélt.

2020. augusztus 5. 16:36

Címkék: celebszemle   celebszemle_konyha   love bistro   Eke Angéla   budavári balázsKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG