január 20.
Fábián, Sebestyén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Élete egyik legizgalmasabb utazásáról vallott Szandi
A csinos énekesnő egy különleges esemény kapcsán látogatott Kanadába.

Az énekesnő mindig törekszik a rendre konyhájában, ezt általában Csabi sínyli meg, mivel Szandi hajlamos még a félig tele tányért is elvenni, hogy elmossa azt. A részletekért lesse bele a videóba!

.

Szandi egy minden eddiginél izgalmasabb fotót tett közzé, amiben élete egyik legizgalmasabb kalandjában volt része. A csinos énekesnő ugyanis egészen Kanadáig utazott egy fellépésre, ahol az ott élő magyaroknak énekelt. Szandi ráadásul családját is magával vitte a nem mindennapi utazásra, amiről mesés képekkel emlékezett meg közösségi oldalán:

˝3 évvel ezelőtt ezekben a napokban voltunk Kanadában, ahol a a II. Summer Fest-en énekeltem az ott élő magyaroknak. Rengeteg szeretetet kaptam és adtam, fantasztikus volt a hangulat! Természetesen az egész családom eljött velem és ellátogattunk a Niagara vízeséshez is.˝

A csodás fotókra azóta rengeteg kedvelés érkezett, a legtöbben pedig kommentben dicsérték az énekesnő szépségét.

A Sztárok és párok adásában Szandi és Bogdán Csabi tippelték meg, hogy ki kinek a párja. A sztárpár elárulta, hogy a játék során csak is megérzéseikre hallgattak, nem volt taktika. Azt is megosztotta a TV2.hu stábjával Csabi, hogy szerinte nincs tökéletes pár, Szandival ők az évek alatt csiszolódtak össze.

A legtöbb szülőnek fontos a tökéletes anya-lánya és apa-fia kapcsolat kialakítása a gyerekeikkel. Kandász Andiék rendszeresen főznek együtt, Kökény Attila a fiaival szervez közös programokat, a mindig energikus Szandi pedig az összes szabadidejét lányával tölti. Szandi és lánya, Blanka első ránézésre nem is egy anya-lánya párnak tűnnek, sokkal inkább testvéreknek. Rendszeresen edzenek, légtornásznak és énekelnek is. Szandi szerint nem csak anya-lánya, de barátnői kapcsolat is van köztük! Előnézeti kép forrása: Szandi Instagram oldala

2020. augusztus 5. 15:11

Címkék: celebszemle   szandi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG