szeptember 26.
Jusztina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A nyár legtrendibb fürdőruhájába bújt a Jóban Rosszban sztárja
A csinos színésznő ráadásul egy trendi napszemüveggel bolondította meg a nyárias szettet.

Lenzsér Olivér a TV2 online riportere a mindennapjairól és érzéseiről faggatta ki Nagy Katát. A Jóban Rosszban csinos színésznője őszintén mesélt a magánéletéről, szerelmi életéről és karrierjéről a beszélgetés során.

.

Nagy Kata mesés, fehér fürdőruhába bújt, ami még hangsúlyosabbá tette karcsú alakját. A Jóban Rosszban csinos sztárja egy hangulatos medencében pihente ki az elmúlt időszak fáradalmait, ráadásul egy hűsítő italt kortyolgatva. A sugárzó Kata a nyár egyik legtrendibb fürdőruhájával kápráztatta el követőit, akik kommentben dicsérték a színésznő kivételes ízlését.

Nemcsak fotókat, de történeteket, tulajdonképpen az életüket lopják el hírességektől őrült rajongók vagy lájkvadász internetes bűnözők. A Jóban rosszban két színésznője is áldozat lett. Nagy Adri döbbenten vette észre egy nap, hogy valaki az ő személyiségét felhasználva éli a virtuális életét, a kiskutyájának más nevet adott, de még a terhesfotóit is sajátként posztolta. Aztán meglátta, hogy kollégája, Nagy Kata hasonlóképpen járt, azonnal szólt neki. Az ő tolvaja még üzeneteket is írt a nevében.

A MasterChef VIP második feladatában Nagy Kata magabiztosnak érezte magát, hiszen imádja a tésztát. Épp ezért is volt számára testhez álló feladat annak gyúrása. Annyira élvezte, hogy még babusgatni is elkezdte ˝gyermekét˝.

Előnézeti kép forrása: Nagy Kata Instagram oldala

2020. augusztus 5. 15:10

Címkék: celebszemle   nagy kata   jóban rosszbanKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG