január 20.
Fábián, Sebestyén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Tóth Gabi egyik legújabb fotója rekordokat dönt az interneten
Ezt a fotót mindenképpen érdemes látnunk!

A Mokka vendége Müller Cecília volt, aki a Sopronban történt gócos megbetegedésekről, az aktuális koronavírussal kapcsolatos számokról és az új szabályról beszélt.

.

Az aranyhangú énekesnő, Tóth Gabi a Mokkában vendégeskedett, de mielőtt a stúdióba ért volna, szintén az aznapi meghívottal, az országos tisztifőorvossal, dr. Müller Cecíliával találkozott a TV2 épületének bejáratánál: A közkedveltségnek örvendő Cecília a Mokkában beszélt az aktuális koronavírussal kapcsolatos számokról és az új szabályról.


A Mokka vendége volt dr. Müller Cecília, tisztifőorvos, aki a veszélyhelyzet kihirdetése óta 98 napon át irányította hősiesen a járvány elleni harcot. A hónapok alatt kedves mosolyával egy ország nagymamája lett, és nem csak a magyar emberek nappalijába, de a szívébe is beköltözött.

Hosszú hónapok után újra munkába állt Tóth Gabi, aki klipet forgatott. Az énekesnő ráadásul azt is elárulta, milyen változásokon ment át, amióta édesanya.

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor nem posztolnak többé képeket kislányukról, Hannarózáról. Hosszas töprengés után döntöttek úgy, hogy leveszik a gyerek összes fotóját a közösségi oldalaikról.

Előnézeti kép forrása: Tóth Gabi Instagram oldala

2020. augusztus 5. 13:12

Címkék: celebszemle   celebszemle_cuki   tóth gabi   müller cecília

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG