január 22.
Vince, Artúr

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Donatella visszavágott a piszkálódóinak: Őszinte képet posztolt
Nagyon jól kezelte a helyzetet Kiszel Tünde lánya, ebből is látszik, hogy már érett nő.

Ahogy Donatella egyre csak nagyobb, Kiszel Tünde annál többször érzékenyül el kislánya láttán, akire nagyon büszke.

.

Az Instagram az a felület, ahová sokan a számukra legkedvesebb pillanatokról készült képeket töltik fel, vagy csak egyszerűen a saját magukról készült fotókat osztják meg: Hunyadi Donatella Instagram oldala igazán színes, sok oldalát mutatja meg rajta.

Sokan kommentelték a képei alá, hogy mindig csak sminkben mutatja meg magát, és hogy ezáltal nem meri felvállalni az arcát, mintha takargatnivalója lenne: Donatella erre válaszul feltöltött egy smink nélküli képet, amellyel bebizonyiosodott mindenki számára: Smink nélkül is eszméletlenül gyönyörű, sőt... még ragyogóbban fest!

Kiszel Tündének megszámlálhatatlan fotózása volt már lányával közösen is, azonban az évek alatt Donatella egy ország szeme láttára lett cuki kislányból gyönyörű nő. Hunyadi Donatella a Tények Plusznak mesélt az álomba illő fotózásról.

Donatella egy vicces sztorit mesélt édesanyja legutóbbi naptárfotózásáról, ahol közelebbi kapcsolatba került a vízzel. Kasza Tibi csak annyit fűzött hozzá: ˝Egy díva békanyállal a fején is díva˝…

Az édesanyjával közös naptárfotókról ismert kislány, Kiszel Tünde lánya nagylánnyá cseperedett és nem meglepő talán, hogy neki is nagyon jól áll a kamera. Ezt most egy világhírű divatmagazin is elismerte azzal, hogy megosztotta Donatella fényképét. Nem csoda, hogy anyukája elérzékenyült, amikor megtudta a jó hírt.

Előnézeti kép forrása: Hunyadi Donatella Instagram oldala

2020. augusztus 5. 15:38

Címkék: celebszemle   celebszemle_smink   celebszemle_szépség   hunyadi donatella   kiszel tünde

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG