szeptember 26.
Jusztina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hűsítő dinnye sorbet: Marton Adri elhozta az idei nyár slágerét
Csupán néhány gyümölcs és egy turmixgép szükséges a tökéletes eredményhez!

Az Adri’s Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk időtakarékosan és költséghatékonyan, valamint, hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink hozzávalóit annak érdekében, hogy az minél egészségesebb lehessen.

.

Marton Adrienn a legfinomabb desszerteket is diétássá varázsolja, így egyáltalán nem meglepő, hogy a nyár leghűsítőbb slágerét is hozzáadott cukor nélkül készítette el. A csinos konyhatündér egy Dinnyés Sorbet-el lopta be magát a fagyi-imádók szívébe, amihez csupán néhány gyümölcsöt és egy turmixgépet hívott segítségül.

Akinek pedig önmagában nem nyújtanak elég élvezetet a mézédes gyümölcsök, az juharsziruppal édesítheti meg a nyár slágerét.

Marton Adri gasztro-műsorvezető, privát séf műsora megújult formában látható. Az Adri’s Kitchen célja, hogy megmutassa, miképp lehet a minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Izgalmas ételekben és tálalásokban pedig ezúttal sem lesz hiány. S, hogy kik segítenek Adrinak a finomabbnál finomabb falatok elkészítésében? A forgatásokhoz minden héten más-más sztárvendég csatlakozik!

Nézd meg az Adri's Kitchen legújabb részét!

Előnézeti kép forrása: Marton Adrienn Instagram oldala

2020. augusztus 5. 13:11

Címkék: celebszemle   marton adriennKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG