szeptember 26.
Jusztina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Megdöbbentette a rajongókat Tóth Vera 8 évvel ezelőtti fotója
Hihetetlen átalakuláson ment keresztül az énekesnő!

A Sziget Fesztiválon már tizenharmadik éve ingyenesen lehet részt venni anonim HIV-szűrésen. Tóth Vera énekesnő maga is elvégezte a gyorstesztet, és arra buzdít mindenkit, hogy a saját és mások élete érdekében vegyen részt a vizsgálaton. Dr. Szlávik János infektológus főorvos a Mokka stábjának adott tájékoztatást a HIV fertőzés kezeléséről.

.

A Megasztár egykori gyönyörű énekesnője, Tóth Vera egy 8 évvel ezelőtti képet osztott meg Instagram oldalán, ami mellé hozzáillesztett egy képet, melyen a mostani formájában látható: Az eredmény meglepő és csodálatos! Nagyon sok felesleges kilótól sikerült megszabadulnia, rengeteg kitartásának és a kemény munkának köszönhetően! Bár a fogyás előtt is csodálatosan festett Vera, jelenlegi formájával azonban végképp levett minket a lábunkról!

Tibi Verától is megkérdezte, hogy milyen csínytevéseket tett meg gyermekkorában. Az aranyhangú énekesnő frappáns válasszal szórakoztatta a Pénzt vagy éveket! nézőit, elmondta, bizony nála nem olyan egyszerű a képlet, mivel minden csíny korszakokhoz köthető.

A Mokkában Tóth Vera és Pauli Zoltán megmutatták, hogyan lehet egyszerűen, ínycsiklandó, gazi olasz ízeket varázsolni az asztalra. Pauli Zoltán elárulta, elkezdődött a medvehagyma szezon, amit érdemes kihasználni.

16 éve ismerte meg, zárta a szívébe az ország, akkor változott meg az élete gyökeresen Tóth Verának. Az énekesnő szinte napra pontosan, 2004-ben nyerte meg a Megasztárt. Elképesztő történeteket mesélt nekünk. Előfordult például, hogy a kisbuszukat majdnem fölborították a rajongók. Azt is megtudtuk tőle, hogy nem kizárt, visszaül az iskolapadba és pszichológiát fog tanulni. Hogy milyen a kapcsolata Oláh Ibolyával, a tehetségkutató ezüstérmesével, most az is kiderül.

Előnézeti kép forrása: Tóth Vera Instagram oldala

2020. augusztus 5. 13:07

Címkék: celebszemle   celebszemle_sport   celebszemle_akkor_és_most   tóth vera   megasztár   fogyásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG