szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Majka és Curtis bomba fotójától berobbant az internet
Majka és Curtis közös projektje hatalmasat ütött!

Az este különleges sztárvendégei, akik egy hangos szakítás után tavaly különváltak, de újra együtt lépnek fel a Sztárban Sztár leszek! színpadán. A két szókimondó apuka, akik sosem tudnak kibújni a bőrükből: Majka és Curtis!

Majka és Curtis barátsága erősebb mint valaha, ezt az új zenéik és a sok közös insta poszt is bizonyítja. Majka közösségi oldalán újabb képpel lepte meg rajongóit, amin Curtissel látható. Ez a poszt azért is különleges mert a két jó barát olyan, mintha picikét visszament volna az időben, viszont kommentelőik szerint is eszméletlenül jól áll nekik ez a régi vagány stílus.

Judy, Hajós András és Majka már most igazi örömmel és lelkesedéssel emlékeztek vissza a Nicsak, ki vagyok? műsorára. Elárulták, hogy az elmúlt hetekben rengeteget gondolkoztak azon, hogy kik lehetnek a maszkok alatt, és nagyon fog nekik hiányozni a műsor egésze.

Nem tudta megvezetni szinte semmivel Curtis a zenésztársát, Majkát a "Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada" vasárnapi adásában. Az ördög jelmezbe bújt énekest a mozgásáról felismerte a barátja.

Előnézeti forrás: Majka Instagram oldala

2020. augusztus 6. 14:41

Címkék: celebszemle   majka   curtisKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG