szeptember 26.
Jusztina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Soha nem találnád ki, kivel készített közös fotót a híres magyar színész
A különleges fotóra azonnal özönleni kezdtek a kedvelések...

A színész úgy érzi, hogy a versenyben nagyon sok múlt a szerencsén, és abból sajnos nem volt túl sok nekik. Azonban összességében a sárga csapat örül, hogy a Catch!-nek köszönhetően új barátokra tett szert.

.

A Jóban Rosszban sármos sztárjának, Kiss Ernő Zsoltnak nem mindennapi találkozásban volt része a TV2 stúdiójában, ugyanis az utóbbi hónapok két főszereplőjét kaphatta lencsevégre.. Müller Cecíliát és Szlávik Jánost sikerült utolérnie egy fotó erejéig, a nem mindennapi bejegyzésre pedig azonnal özönleni kezdtek a kedvelések.

Többen kommentben dicsérték a mosolygós fotósorozatot, néhányan pedig azt is kiemelték, milyen szerencsés a színész, hogy találkozhatott velük.

Tizenöt éve ismerkedtek meg, kilenc éve pedig boldog házasok a Jóban Rosszban színészei, Kiss Ernő Zsolt és Nyári Darinka. Megismerkedésükről, szerelmükről és családjukról a Mokkában mesélt a pár.

A sztárséf Krausz Gábor már közelebb volt a 40-hez, mint a 30-hoz, amikor megszületett kislánya, Hannaróza, mégsem tartja magát idős apukának. És nem is téved, hiszen az utóbbi évek kimutatásai szerint ma már a férfiak jóval később kezdenek családalapításba. Kivételek persze mindig vannak, Kiss Ernő Zsolt, a Jóban Rosszban sztárjának egyik legnagyobb álma volt, hogy még a húszas éveiben váljon édesapává és ez sikerült is neki.

A Jóban Rosszban színészei, Kiss Ernő Zsolt és Nyári Darinka meséltek a Mokka műsorvezetőinek az első hivatalos csókjukról, ami a Balaton partján csattant el.

Előnézeti kép forrása: Kiss Ernő Zsolt Instagram oldala

2020. augusztus 4. 18:45

Címkék: celebszemle   kiss ernő zsolt   müller cecília   szlávik jánosKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG