szeptember 20.
Friderika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Meglepő fordulat: Fásy Zsüliett hatalmas változáson ment keresztül
Nem hittük volna, hogy egyszer így fogjuk látni!

A Fásy Mulató már 19 éve töretlenül dübörög. A road show-k azóta is évről évre hatalmas tömegeket vonzanak. Fásy Ádám a Mokkában árulta el, hogy lánya , Zsüliett A Zeneexpressz munkálataiban aktívan részt vesz. Hogy milyen alkalomból énekelt együtt apja és lánya, azt a videóból megtudhatod!

.

Az édesapja, Fásy Ádám aranyhangját öröklő Fásy Zsüliett olyan képet osztott meg Instagram oldalán, amit el sem akartunk először hinni: Meglepő volt azt látni, hogy a gyönyörű szőke tincseit lecserélte egy sötétebb változatra, így már káprázatos barna loboncával dicsekedhet Zsüliett.

Fásy Ádám kettéosztotta a családi vállalkozást, így egyszerre két rendezvényen is részt tudnak venni. A zenész bízik lánya rutinosságában, ezért Zsüliett a nyíregyházi Böllérfesztivált már egyedül fogja vezetni.

Bár Kasza Tibi mindent megtett, hogy nála derüljön ki a titok, Fásy Ádám mégsem árulta el...

A Fásy családnál a karácsony mindig a meghittségről szól, így Ádám ilyenkor egy igazi konyhatündér,ezért nem is meglepő, hogy tavaly halászlevet kért Zsüliett az édesapjától. Hogy idén mi kerül a karácsonyi asztalukra, arról Fásy Ádámot és Fásy Zsüliettet kérdezték a Mokka műsorvezetői.

Előnézeti kép forrása: Fásy Zsüliett Instagram oldala

2020. augusztus 4. 18:47

Címkék: celebszemle   celebszemle_szépség   fásy zsülike   fásy zsüliettKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG