szeptember 26.
Jusztina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Így köszöntötte a királyi család a születésnapos Meghan Marklet
Megható fotókkal lepték meg az ünnepeltet.

Hivatalosan is lezárult egy korszak. Keddtől Harry herceg és felesége, Meghan Markle befejezte a fenséges mindennapokat, holnaptól elkezdődik az új, a királyi családtól független életük.

.

A szépségéről is méltán híres Meghan Markle augusztus 4-én ünnepelte 39. születésnapját, amit természetesen a brit királyi család sem hagyott szó nélkül.
Katalin és Vilmos megható bejegyzésben köszöntötték az ünnepeltet: Egy mesés fotót tettek közzé, amin hatalmas mosollyal az arcán kapták lencsevégre a sussexi hercegnét.

II. Erzsébet brit királynő egy közös fotóval örvendeztett meg a születésnapos Meghant, ami alá azonnal özönleni kezdtek a kommentek. Rengeteget csatlakoztak a jókívánsághoz, egészséget és boldogságot kívánva a gyönyörű ünnepeltnek. A kedves szavak a rajongók reményei szerint magához a születésnaposhoz is eljutnak, hiszen ezzel szeretnék még varázslatosabbá tenni Meghan számára a nagy napot!

10 millió forintnak megfelelő dollárnál is többe kerülhetett az etióp herceg menyasszonyának ruhája. Gyönyörű királynék, hercegnék esküvői öltözetét láthatják hamarosan. Meghan Markle ruháját egy izraeli tervező készítette, legalább 80 millió forintba került. Világszerte gyönyörű ruhákban mondják ki a királyi család női tagjai a boldogító igent. Mindegyik egyedi, különleges és álomszép, de lássuk, hogy mi az, amit figyelembe kell venni egy ilyen viselet megalkotásakor.

Közel 250 millió forint egy fotóért. Ennyit ígérnek a bulvárlapok annak a lesifotósnak, aki lencsevégre kapja a Los Angeles-i otthonába költözött hercegi párt és kisfiúkat, Archiet. Harry hercegnek és családjának eddig sikerült megőrizniük a nyugalmukat.

Egymás után halasztják el a születésnapokat a brit királyi családban a koronavírus-járvány miatt. A királynő is arra kért mindenkit, idén ne ünnepeljék őt. És lefújták Vilmos herceg és Katalin hercegné kisfiának, Lajosnak is a 2. születésnapját. A családtagok a herceget az interneten köszöntötték fel.

Hatalmas felháborodás övezte Meghan és Harry bejelentését, amiben függetlenedni kívánnak a királyi családtól. A témáról a stúdióban Gáspár Ágnes protokollszakértő és Illés Csaba médiatanácsadó beszéltek.

Előnézeti kép forrása: The Royal Family Instagram oldala

2020. augusztus 4. 15:56

Címkék: celebszemle   meghan markle   születésnapKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG