szeptember 26.
Jusztina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Berki Mazsi megmutatta, milyen kemény fából faragták
Nyaralás közben egy humoros bejegyzés keretében árulta el Mazsi, hogy bizony nem mindig hallgat szerelme kérésére.

A Sztárok és párok felvételén Berki Krisztán elárulta, hogy párjának mi a szenvedélye a hálószobában. Ha kíváncsi vagy, hogy mi lehet az, kattints a videóra!

.

A gyönyörű feleség egy romantikus, közös fotót szeretett volna készíteni a nyaralás során, amikor férje be szerette volna állítani egy pózba. Mazsi természetesen nem hagyta egy könnyen magát, így a végeredmény nagyon mulatságosra sikeredett:

˝Épp magyarázza hogy is álljak...de én nem úgy állok. Még a lábamon se állok!˝

A rajongók azonnal Mazsi segítségére siettek, kommentben dicsérték meg szépségét és humoruk mellett sem tudtak szó nélkül elmenni.

A Sztárok és párok forgatásán Mazsi elárulta, hogy az otthoni munkában Krisztián mennyire is segítőkész...

A Sztárok és párok szerdai adásában Berki Krisztián és Katona Renáta Mazsi igyekeznek kitalálni, hogy ki kinek lehet a párja. A sztárpár felelevenítette Kasza Tibinek megismerkedésük történetét.

Berki még 2018-ban balesetezett egy BKK busszal. A híresség megelőzött egy járatot, ami aztán később hátulról nekiment. Ügyvédje szerint Berki jól emlékszik, nem ő hibázott. A balesetet a rendőrség korábban kivizsgálta, és ők is megállapították a buszsofőr hibáját, most azonban fordult a kocka.

Nem akar gyerektartást fizetni és exétől követel több milliót Berki Krisztián. Az üzletember szerződésszegésre hivatkozik és követeli Hódi Pamelától, hogy Nati részére fizesse be egy bankszámlára két héten belül a milliókat. Berki szerint Pamela több mint százszor nem tartotta be a közös gyerekfelügyeletre vonatkozó szerződést. Az apai jogaiért harcoló Berkinek azzal van baja, hogy Pamela szerepeltette a gyereküket. Ezzel is pénzt szerezhetett magának.

Előnézeti kép forrása: Berki Mazsi Instagram oldala

2020. augusztus 4. 15:53

Címkék: celebszemle   berki mazsi   berki krisztiánKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG