november 29.
Taksony

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kiszel Tünde megdöbbentően szép régi képet posztolt magáról
Mindent elárul régi énjéről az a kép, amit most megmutatott a nyilvánosság előtt...

Az utóbbi pár hónapban Kiszel Tünde is megérezte a rendezvények hiányát, így a kereseti lehetőségei is megcsappantak, ráadásul az év csúcspontja, a naptárdedikálás is elmaradt a vírushelyzet miatt. A Tények Plusz stábjával együtt felkeresett egy mesterjóst, hogy kiderítse, merre induljon tovább.

.

A gyönyörű díva, Kiszel Tünde nem szégyenlősködött: Egy régebben készült képet mutatott meg magáról, amit feltöltött közösségi oldalára, ahol jól látható, hogy évekkel ezelőtt is lehengerlően szép volt!

A kedvenc fekete-fehér szexi képével hálálta meg Tünde, hogy immáron több, mint 16 ezren követik őt, napi tevékenységét figyelve: A követői minden bizonnyal nagyon örülnek ennek a lenyűgöző képnek!

Kerek fenék, kivillanó mellek, égig érő lábak. Bizonyára egyik férfinak sem kell bemutatni a szexi falinaptárakat, amelyek szinte minden szoba vagy garázs falán ott lógtak. Vagy még lóg, most is. A méltán híres naptárdíva Kiszel Tünde évente ontja magáról a szexibbnél szexibb fotókkal spékelt naptárait, rajongói nagy örömére.

Leérettségizett Kiszel Tünde lánya. Hunyadi Donatella elárulta, egyáltalán nem izgult az érettségi miatt. A büszke anyuka pedig hozzátette: "Én nagyon izgultam helyette is!" De Tünde azt elárulta, a humán tárgyak és a zene az, amik nagyon jól sikerültek neki.

Donatella egy vicces sztorit mesélt édesanyja legutóbbi naptárfotózásáról, ahol közelebbi kapcsolatba került a vízzel. Kasza Tibi csak annyit fűzött hozzá: ˝Egy díva békanyállal a fején is díva˝…

Előnézeti kép forrása: Kiszel Tünde Instagram oldala

2020. augusztus 4. 15:50

Címkék: celebszemle   celebszemle_szexi   celebszemle_szépség   kiszel tünde

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG