szeptember 25.
Eufrozina, Kende

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kiszel Tünde megdöbbentően szép régi képet posztolt magáról
Mindent elárul régi énjéről az a kép, amit most megmutatott a nyilvánosság előtt...

Az utóbbi pár hónapban Kiszel Tünde is megérezte a rendezvények hiányát, így a kereseti lehetőségei is megcsappantak, ráadásul az év csúcspontja, a naptárdedikálás is elmaradt a vírushelyzet miatt. A Tények Plusz stábjával együtt felkeresett egy mesterjóst, hogy kiderítse, merre induljon tovább.

.

A gyönyörű díva, Kiszel Tünde nem szégyenlősködött: Egy régebben készült képet mutatott meg magáról, amit feltöltött közösségi oldalára, ahol jól látható, hogy évekkel ezelőtt is lehengerlően szép volt!

A kedvenc fekete-fehér szexi képével hálálta meg Tünde, hogy immáron több, mint 16 ezren követik őt, napi tevékenységét figyelve: A követői minden bizonnyal nagyon örülnek ennek a lenyűgöző képnek!

Kerek fenék, kivillanó mellek, égig érő lábak. Bizonyára egyik férfinak sem kell bemutatni a szexi falinaptárakat, amelyek szinte minden szoba vagy garázs falán ott lógtak. Vagy még lóg, most is. A méltán híres naptárdíva Kiszel Tünde évente ontja magáról a szexibbnél szexibb fotókkal spékelt naptárait, rajongói nagy örömére.

Leérettségizett Kiszel Tünde lánya. Hunyadi Donatella elárulta, egyáltalán nem izgult az érettségi miatt. A büszke anyuka pedig hozzátette: "Én nagyon izgultam helyette is!" De Tünde azt elárulta, a humán tárgyak és a zene az, amik nagyon jól sikerültek neki.

Donatella egy vicces sztorit mesélt édesanyja legutóbbi naptárfotózásáról, ahol közelebbi kapcsolatba került a vízzel. Kasza Tibi csak annyit fűzött hozzá: ˝Egy díva békanyállal a fején is díva˝…

Előnézeti kép forrása: Kiszel Tünde Instagram oldala

2020. augusztus 4. 15:50

Címkék: celebszemle   celebszemle_szexi   celebszemle_szépség   kiszel tündeKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG