szeptember 26.
Jusztina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Egy éves lett Curtis kisfia: ˝Te vagy a legnagyobb csoda az életemben!˝
Egy imádnivaló fotókollázzsal köszöntötte a büszke édesanya.

A rapper ellátogatott párja rokonaihoz Görögországba, de a Sztárok és párok forgatásán kiderült, hogy Curtis nem beszél görögül ezért nehézkesre sikeredett a kommunikáció a családdal.

.

Rohan az idő...Curtis és Kriszti imádnivaló kisfia épp csak megszületett, máris első születésnapját ünnepli. A kis Donit megható posztban köszöntötte édesanyja, amihez hihetetlenül édes fotókat csatolt az elmúlt egy év történéseiről. Az pocakos képek mellett egy kórházi fotót is megtalálunk, ami nem sokkal Doni születése után készült: Hihetetlenül gyorsan múlik az idő!

A Sztárok és párok egyik résztvevője majdnem megbotlott a lépcsőn, ezért inkább a rapper lehozta az emelvényről.

Nem tudta megvezetni szinte semmivel Curtis a zenésztársát, Majkát a "Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada" vasárnapi adásában. Az ördög jelmezbe bújt énekest a mozgásáról felismerte a barátja.

Curtist rejtette az Ördög jelmeze a Nicsak, ki vagyok? műsorában, és bár a rapper próbálta átverni a csapatok tagjait, Majka első látásra felismerte őt. Curtis elárulta, hogy mi volt számára a legnagyobb kihívás a műsor során, és megosztotta azt is, hogy hogyan érintették őt Majka kritikái.

Előnézeti kép forrása: Széki Kriszti Instagram oldala

2020. augusztus 4. 13:36

Címkék: celebszemle   széki kriszti   széki attila curtis   DoniKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG