szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kandász Andi nagy kihívással állt szembe a MasterChef VIP-ben
Nem könnyű feladattal kell szembenézniük a versenyzőknek, így nem kivétel ez alól Andi sem...

Kandász Andi az első feladat alatt szörnyű rosszullétre panaszkodott: A versenyzőnek a fürj látványától nem csak gyomra, érzelmei is felkavarodtak.

.

A ragyogóan szép műsorvezető, Kandász Andrea kipróbálja konyhatudását a MasterChef VIP 2 részében, és ezzel bizonyíthat is magának a chefek előtt: Azt még nem tudjuk, hogy mit szolgál fel a kifinomult ízlelőbimbójú zsűri előtt, de ismervén Andi lenyűgöző konyhatudását, bízunk benne, hogy elragadtatja vele a chefeket!

Ha kiváncsiak vagytok arra, hogy éppen mivel nyűgözi le-, vagy lepi meg a zsűrit Andi, akkor nézzétek ma a TV2-őt 20:25-től!

Vágyfokozó chilis-gyömbéres fogást készített a Mokka konyhájában Kandász Andi, a hatás pedig elfogyasztása után biztosan nem marad el!

Kreatív, vágyfokozó fűszerekkel készített el egy isteni fogást a Mokka konyhájában Kandász Andrea, a hozzávalók pedig jó házasságának titkos hozzávalói is.

A legtöbb szülőnek fontos a tökéletes anya-lánya és apa-fia kapcsolat kialakítása a gyerekeikkel. Kandász Andiék rendszeresen főznek együtt.

Kandász Andrea biztos abban, hogy a boldogság érzése mesterségesen is előidézhető. Saját módszereiről és tapasztalatairól a Tények Plusznak mesélt és azt is elárulta: Számára férje endorfintermelő masszázsa okozza a valódi örömöt.

Előnézeti kép forrása: Kandász Andrea Instagram oldala

2020. augusztus 3. 16:58

Címkék: celebszemle   celebszemle_konyha   kandász andrea   MasterChef VIP   MasterChef VIP 2KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG