szeptember 20.
Friderika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Jóni Máté Magyarország egyik leggyönyörűbb helyén kirándult
Páratlan szépségével minden turistát magához vonz ez a hely.

Jóni Máté kicsit sem szégyenlős: Van, hogy pucéran végzi el az otthoni teendőit. A házi karantén miatt sokan pucéran ütik el az időt otthon. A Jóni Máté a párjával együtt meztelenül kertészkedik és főz.

.

Az Exatlon Hungary egykori igazán jóképű versenyzőjének, Jóni Máténak egy szerencsés alkalomban volt része, ugyanis ellátogatott az országunk egyik legcsodálatosabb helyére: A Szilvásváradon található Szalajka-völgy feledhetetlen élményt ad a természetet kedvelők számára, nem véletlenül látogatott el ide Máté is, akihez igazán közel áll a természet közelsége, hiszen szívügye a környezetvédelem.

A Catch! pályája többek között azért kapta a ˝Felhajtás˝ nevet, mert nagysága megegyezik egy hétemeletes ház magasságával. Jóni Máté gond nélkül megmászta ezt gigantikus falat, viszont a magasból való leereszkedés már nem ment neki olyan könnyen.

Az Exatlon Hungary műsorában Jóni Máté elképesztő Párbaj után búcsúzott a versenytől. A Bajnok most a Mokkában mesélt a dominikai élményeiről, valamint azt is elárulta, miért pont Szabó-Thomka Hannát hívta randira a műsorban...

Előnézeti kép forrása: Jóni Máté Instagram oldala

2020. augusztus 3. 16:57

Címkék: celebszemle   jóni máté   Szalajka-völgy   SzilvásváradKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG