november 25.
Katalin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Dér Heni nem akárkivel bújt ágyba: Így aludtak édesen ölelkezve
Garantáljuk, hogy a kép látványától mindenki elolvad.

Testileg és lelkileg is megújult az elmúlt években a szexi énekesnő, Dér Heni, aki saját tapasztalatai alapján szakértők segítségével akarja visszaadni mások önbizalmát. Korábban ugyanis megfelelési kényszere volt az édesapja felé és ez az egész életére rányomta a bélyegét, valójában mindig is neki szeretett volna bizonyítani.

.

A Több mint testőr műsorában is szereplő csinos énekeső, Dér Heni édes mosolyával és kis szőrmók fehér kutyusával közösen osztott meg egy képet Instagram oldalán: Kora reggel együtt érbedtek a puha ágyban, ahol Heni átkarolva őrizte kiskutyája álmait úgy, hogy még véletlenül se ébressze fel.

Heni is úgy gondolja, hogy nem lehet lazsálni az ünnepek előtt sem, ahhoz, hogy ne ragadjon az emberen ünnepek után pár kiló, bizony mozogni kell! A mozgás mellé be lehet építeni néhány táplálékkiegészítőt a hatékonyság fokozására, és persze oda kell figyelni a táplálkozásra is! És érdemes Heni után csinálni a következő edzést is!

Az immunrendszerünk erősítésére érdemes egész évben figyelni, de most sem késő ráerősíteni! Heni az étkezésébe is sok gyömbért, fokhagymát illeszt be, de vannak olyan hatékony koncentrátumok, például grapefruit mag kivonat, az echinacea, vagy a cink nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy védettebbek legyünk a betegségekkel, külső hatásokkal szemben. Ezeket természetesen táplálék kiegészítők formájában lehet a leghatékonyabban fogyasztani, főleg, ha erősítik egymás hatását.

Készen áll a családalapításra Dér Heni. Az énekesnőre tavaly júniusban talált rá a szerelem. Új párját egy TV-műsorban látta meg először. Gergő annyira megtetszett neki, hogy ő maga tette meg az első lépést, sms-t írt a jóképű fiúnak, azóta pedig elválaszthatatlanok. A Sugarloaf egykori énekese azt is elmondta, hogy húga közelgő esküvőjén ő lesz az egyik tanú. Hogy mikor jöhet a baba és mit gondol Heni már túl egy lefújt esküvőn a házasságról, azt is megtudhatják.

Előnézeti kép forrása: Dér Heni Instagram oldala

2020. augusztus 3. 15:11

Címkék: celebszemle   celebszemle_cuki   celebszemle_állat   dér heni   aranyos

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG