január 20.
Fábián, Sebestyén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hosszú Katinka nagy napot ünnepelhet: 11 éve lett világbajnok
A gyönyörű úszónő számára emlékezetes nap augusztus másodika.

Hosszú Katinka csúcsot döntött. Hetedik alkalommal vehette át a legjobb női sportoló díját az Év Sportolója Díjátadó Gálán...

.

A vérbelien profi úszó világbajnok, Hosszú Katinka augusztus 2-án ünnepelhette meg a 11 évvel ezelőtti óriási teljesítményét: A 2009-es római olimpiai játékokon lett először világbajnok, ahol már akkor is hatalmas eredménnyel állhatott fel a dobogó csúcsfokára az Iron Lady, kezében a páratlanul csillogó aranyéremmel.

A tradíció folytatódott. Hosszú Katinka ismét megszervezte saját úszóversenyét, ahová a sajtó kollegáit várta szeretettel. A tavalyihoz hasonlóan idén is megmérettette magát Csehy András, akinek sikerült elhoznia az ezüstérmet. A jakuzziban a felkészülésről, elvárásokról, magánéletről és az olimpiáról faggatta riporterünk az úszónőt.

Edző nélkül folytatja további megmérettetéseit Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő már nem tartott igényt az edzőjére. Közleményében azt írta, hogy azért vált meg Petrov Árpádtól, mert megingott benne a bizalma, nem tudott túllépni ezen, több figyelmet várt volna tőle.

Újra szerelmes Shane Tusup! Hosszú Katinka exférje egy amerikai bortúrán ismerte meg új kedvesét, aki már Magyarországon is járt, csak eddig titkolták a kapcsolatukat... hogy miért, azt ő maga mondta el.

Előnézeti kép forrása: Hosszú Katinka Instagram oldala

2020. augusztus 3. 14:40

Címkék: celebszemle   celebszemle_sport   hosszú katinka   2009 olimpia   olimpia   úszás   világbajnok

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG