szeptember 20.
Friderika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Újra bőröndöt ragadott a Nánási család: Íme az úti cél
Az örökmozgó család ezúttal is mesebeli helyre látogatott!

A Nánási család utazásairól és kalandjairól készült fotókat és videókat egyszerűen nem lehet nem imádni: A család mindig a legszebb és legizgalmasabb helyeket fedezik fel. Ördög Nóra és Nánási Pál kéz a kézben fedezik fel a világot, ami nem csak az igaz szerelembe vetett hitében, de abban is megerősíti a rajongókat, hogy mindig van új, amit érdemes látni és megélni. A pár most Szlovéniába tett látogatást, ahol gyönyörű tájakon jártak. Az utazásról készült fotókat Ördög Nóri osztotta meg Facebook oldalán: A csodaszép műsorvezető lehengerlően stílusos ruhában járta be a Bledi-tó partját.

Kadlecsek Krisztián Ördög Nóri férjét, Nánási Pált hívta fel telefonon. A sztárfotós elárulta, hogy gyerekeik mit szóltak a nagy titokhoz. Mici és Venci otthon a tévé előtt figyelték édesanyjukat, persze mit sem sejtve a nagy meglepetésről. A gyerekek hatalmas üvöltéssel fogadták a Szívkirálynő leleplezését. Ördög Nóri elárulta, erre a felkérésre nem mondhatott nemet.

  Legtöbbünk életében van legalább egy olyan személy, akire valamiért felnézünk, elismerjük teljesítményét. Az Inspiráló Nők Estjén olyan kivételes nőket díjaznak, akik munkásságukkal példaként szolgálhatnak mások számára. A Mokka adásában Ördög Nóra, az est műsorvezetője, valamint Sajószegi Veronika a femcafe.hu főszerkesztője mesélt a különleges eseményről.

  Ördög Nóra nem csak a jelmeztervezőnél, hanem énektanárnál is járt a Nicsak, ki vagyok? showja előtt. Nagyon jó munkát is végzett, ugyanis a műsorvezetőnő igencsak megtévesztette produkciójával a csapattagokat, senki sem gondolta volna, hogy ő rejtőzik a Szívkirálynő maszkja mögött.

Az Újratervezés csapata 2020-ban is segít rászoruló családokon. A műsor weboldalán folyamatosan lehet jelentkezni. A Mokkában Ördög Nóra mesélt az első évadról.

2020. augusztus 2. 12:00

Címkék: ördög nóra   ördög nóra   ördög nóra   celebszemleKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG