augusztus 7.
Ibolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Online maraton: Nézd vissza a Jóban Rosszban elmúlt hetének adásait
Ha lemaradtál a Jóban Rosszban legfrissebb epizódjáról, nézd vissza online! Mostantól már másnap újranézheted kedvenc sorozatod legújabb részeit!

3895. epizód

Megérkeztek a védőfelszerelések a Klinikára. Szilvia feladja magát, de komplikációkba ütközik. Zseniéknek konkurenciája támadt. Müller újra kihallgatja Dorinát Bedő szökésével kapcsolatban. Bedő újraindítaná a csillagkúti kábítószerbizniszt.

3896. epizód

Müllerék kihallgatják Áront. Luca és Petra aggódik Áron miatt. Péter vigasztalni próbálja Dorinát. Meli új tervet sző, de Mészi elviszi a Macsek bevételét. Petra és Dorina közeledik egymáshoz. Petra beállít Péterékhez és elmondja, hogy nem hisz a pletykáknak, amiket a kollégák terjesztenek Dorináról.

3897. epizód

A rendőrök Szasza nyomába erednek. Balázs megosztja gyanúját Rolanddal, miszerint Szasza drogot terjeszt a kiszállító hálózaton keresztül.

3898. epizód

Roland fogadja Balázst, aki közli, hogy szerinte hamarosan újraindul a drogterjesztés a városban. Petra nyilvánosan kiáll Dorina mellett.

3899. epizód

Müller elmondja Gyulának, hogy a futár gyilkosság áldozata lett. Vera közli Dórával, hogy hamarosan elhagyhatja a kórházat. Gabi megkérdezi Krisztiánt, hogy mit tud.

2020. augusztus 1. 18:18

Címkék: celebszemle   celebszemle_onlinemaraton   jóban rosszbanKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG