augusztus 13.
Ipoly

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Megállíthatatlan: Újabb terepet hódított meg Kempf Zozo
Az Exatlon Hungary sztárja a szárazföld és a levegő után a vizet is uralma alá vette!

A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve, mi az első BMX-es gyerekkkori emléke és mennyi ideje jut mostanában edzeni a sok elfoglaltság mellett.

Kempf Zozo egyszerűen nem tud unatkozni: Az Exatlon Hungary második évadának Bajnokának Instagram oldalára csak úgy záporoznak a menőbbnél menőbb kikapcsolódásokról szóló bejegyzések. A bmx világbajnok megállíthatatlanul cikázik az országban, hogy mindenhol a legizgalmasabb sportokat űzhesse. Legutóbbi, Instagramra feltöltött fotója láttán végleg elszállt minden kétségünk affelől, hogy Zozo egy pillanatra is megállna: a kánikulában is megtalálta a legtökéletesebb kikapcsolódást, jet ski-re pattant és azzal szelte a hűs habokat. Az Exatlon Hungary sztárja imádja a nyarat, mi pedig imádjuk, ahogyan minden létező pillanatát kihasználja a napsütéses évszaknak!

Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és szülővárosa között illetve mivel tölti ideje nagy részét mostanában a BMX világbajnok.

  A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt a kutyus, amíg Zozo Dominikán versenyzett és milyen trükköket tud a kis jószág, akkor kattints a videóra!

Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja is ott volt és dokumentálta az eseményeket. Hogy hogyan birkózott meg Olivér a BMX trükkökkel és milyen tanára volt Zozo, az a videóból kiderül.

2020. augusztus 1. 11:18

Címkék: celebszemle   kempf zozoKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG