augusztus 15.
Mária

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ide menekült a hőség elől Mórádi Zsolt
Az Exatlon hungary második évadának sztárja nem habozott, elszökött városban tomboló, nyári kánikula elől.

Mórádi Zsolt, kick-box világbajnok rajong a vidéki életért, ugyanis minden nyáron a nagymamája biatorbágyi telkén, a természetben töltötte a szabadidejét.

Mórádi Zsolt Dominikán töltött napjai alatt megszokta a forróságot: Az Exatlon Hungary sztárja elképesztő teljesítményt nyújtott a rekkenő hőségben is. Ám a nyári kikapcsolódás és pihenés elképzelhetetlen számára vízpart nélkül, így a kánikula beköszöntével természetesen a kick box világbajnok sem várta ölbe tett kézzel az enyhülést és az egyik népszerű, fővárosi strandon mártózott meg a medence hideg vizében. A hűsölésről fotó is készült, amin egyértelműen látszik, a Bajnok csapat tagja igazán kiélvezi a nyár minden pillanatát.

Mórádi Zsolt elképesztő energiával készül az Exatlon Hungary legújabb megmérettetésére: A Nemzetek Kupájára. Zsolt sajnos nem húz címeres mezt, viszont arra kér mindenkit, hogy szurkoljon a magyar csapatnak!

  Busa Gabi az Exatlonban átélt legszebb és legrosszabb pillanataira gondolt vissza a végső összecsapás reggelén. A Bajnok megtörve, kisírt szemmel idézte fel ezeket a momentumokat. Elindult a visszaszámlálás az Exatlon Hungary-ben. Már csak 25 versenynap van hátra, és kiderül, ki lesz a női és férfi győztese a maraton hosszúságú extrém sport-reality-nek. Palik László egyenesen Dominikáról üzent a Mokka nézőinek. Mórádi Zsolt, a Bajnokok egykori versenyzője elárulta, szerinte kiknek van a legnagyobb esélye megnyerni a fődíjat.

2020. augusztus 1. 11:04

Címkék: celebszemle   mórádi zsoltKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG