augusztus 5.
Krisztina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Horváth Gréta megmutatta imádnivaló kisfiát
A kis Filip tiszta anyja!

Könnyek között rohant a cél felé Horváth Gréta és Meggyes Dávid, akik sírva borultak egymás nyakába, amikor megtudták Ördög Nórától, hogy ők nyerték meg a 6 hetes versenyt!

.

Horváth Gréta kisfia tiszta anyja, legalábbis a büszke édesanya friss bejegyzése erről ad tanúbizonyságot. Az imádnivaló Filip hatalmas mosollyal kedveskedett fotósának, aminek láttán azonnal elolvadtunk. A cuki bejegység feltehetőleg ebéd előtt készült, ugyanis egy hatalmas tál gusztusos fogással az orra előtt pózolt Gréta szeme fénye.

Gyermeki őszinteségét Gréta rajongói is imádják, ugyanis számtalan kedveléssel és kommentel árasztották el a szívhez szóló bejegyzést.

Meggyes Dávidék szinte alig fogták fel, hogy ők nyerték meg az Ázsia Expressz 2-t. Gréta még sosem nyert semmit, ezért különösen meghatotta őt a győzelem, de Ördög Nóra sem bírta ki könnyek nélkül a páros örömét.

Horváth Gréta életmódváltáson ment át, aminek köszönhetően eddig tíz kilótól szabadult meg. Gréta önként felvállalja teste hibáit és nem fél megmutatni közösségi oldalán sem.

Horváth Gréta 6 éves kisfia, Filip sikeresen meglepte édesanyját a Tények Plusz stábja előtt. De, hogy pontosan mi is történt, azt a videóból nézheted meg!

Előnézeti kép forrása: Horváth Gréta Instagram oldala

2020. augusztus 2. 10:00

Címkék: celebszemle   Horváth GrétaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG