január 15.
Lóránt, Loránd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hosszú Katinka képéről csak úgy sugárzik a magabiztosság
Ilyen egy igazi bajnok!

Hosszú Katinka csúcsot döntött. Hetedik alkalommal vehette át a legjobb női sportoló díját az Év Sportolója Díjátadó Gálán..

.

A páratlan szépségű olimpiai bajnok, Hosszú Katinka kisugárzása legújabb képén levesz minket a lábunkról: Egy erős amazonként tekint ránk a képen. Az elért óriási eredményeiről, melyről az egész világ megismeri, már csak ezért is megérdemli, hogy felnézzünk rá, hiszen nem mindennapi eredményekről beszélhetünk: Az Iron Lady kifejezést sem használjuk Katinkára csak úgy, hiszen kiérdemelte, és a nyomába nehéz érni.

A tradíció folytatódott. Hosszú Katinka ismét megszervezte saját úszóversenyét, ahová a sajtó kollegáit várta szeretettel. A tavalyihoz hasonlóan idén is megmérettette magát Csehy András, akinek sikerült elhoznia az ezüstérmet. A jakuzziban a felkészülésről, elvárásokról, magánéletről és az olimpiáról faggatta riporterünk az úszónőt.

Edző nélkül folytatja további megmérettetéseit Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő már nem tartott igényt az edzőjére. Közleményében azt írta, hogy azért vált meg Petrov Árpádtól, mert megingott benne a bizalma, nem tudott túllépni ezen, több figyelmet várt volna tőle.

Újra szerelmes Shane Tusup! Hosszú Katinka exférje egy amerikai bortúrán ismerte meg új kedvesét, aki már Magyarországon is járt, csak eddig titkolták a kapcsolatukat... hogy miért, azt ő maga mondta el.

Előnézeti kép forrása: Hosszú Katinka Instagram oldala

2020. augusztus 2. 6:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_sport   celebszemle_szépség   celebszemle_szexi   hosszú katinka   olimpiai bajnok   olimpia

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG