január 15.
Lóránt, Loránd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Péterfi Andrea kutyusa képtelen megmozdulni, ez történt Gokuval
Füle botját sem mozdítja a szőrmók...

Csak úgy röpködtek a poénok és a beszólások a Sztárban Sztár leszek! mestereinek a beszélgetése közben. A négy mester egy jó humorú beszélgetés keretében öntötte ki egymásnak a szívét, és árulták el a nézőknek, hogy hogyan telnek számukra a karanténban töltött percek.

.

Horváth Tomi gyönyörű kedvese, a lélegzetelállítóan szép Péterfi Andi kiskutyájával nem egyszerű csak úgy elindulni egy sétára: A forró nyári napok miatt nem csak az emberek-, hanem a házikedvencek számára is megterhelő ez az időszak. Este nyolc óra után, amikor már jobbára csökken a fülledt meleg levegő, akkor Andi tündérszép kiskutyája is készen áll arra, hogy egy sétát tegyen, ugyanis napközben a füle botját sem hajnaldó megmozdítani, amin nem is csodálkozunk.

Horváth Tomi a Tények Plusz stábjának arról számolt be korábban, hogy mennyire fél a horrorfilmektől.

Horváth Tomi és Pixa a Mokka vendégeként meséltek legújabb közös dobásukról: A két zenész három nap alatt három új videoklippel rukkolt elő, amelyek azóta már mind a legkeresettebb tartalmak között vannak a világhálón. A két zenész a nézőknek elmesélték, hogyan született az ötlet, melyik dal a kedvencük, valamint Horváth Tomi azt is elújságolta, miért szerepel kedvese a videókban.

Előnézeti kép forrása: Péterfi Andrea Instagram oldala

2020. augusztus 2. 11:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_cuki   celebszemle_állat   péterfi andrea   horváth tamás   horváth tomi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG