augusztus 13.
Ipoly

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Elképesztő kép készült: Deres Ádám kockahasat villantott
Meglepő képet sikerült lőnie magáról a tükörben.


  Deres Ádám legjobb Exatlonos pillanatait egy csokorba szedtük Nektek! Idézzétek fel őket a videóra kattintva!

Az Exatlon Hungary egykori versenyzője, a jóképűségéről híres sportoló, Deres Ádám egy szál törölközőben állt meg a tükör előtt: Hasizmai olyan mértékben kidomborulnak, amire ráhelyezve a sakkfigurákat, akár sakkozhatnánk is. Ehhez az eredményhez rengeteg energiát kellett bekefektetnie, aminek láthatólag szemkápráztató eredménye lett.

Besenyei Bogi és Deres Ádám egy isteni lazacnyársat készítettek a Mokka konyhájában. Hogy pontosan hogy is készült a fogás, azt az Exatlon Hungary Kihívói részletezték a műsorvezetőknek. Még azt is megsúgták, hogy milyen terveik vannak a jövőre nézve, illetve hogy kivel fogják tartani a kapcsolatot a Kihívók csapatából.

Deres Ádám exkluzív videóban válaszolt a kérdéseitekre! Elárulta, melyik volt a kedvenc futama, mit gondol Zalánról és azt is, hogy esetleg lehet-e Bogi és közte több, mint barátság a jövőben. A Kihívó olyan kulisszatitkokat is elmondott a videóban, mint hogy kik vágják a hajukat és megtarthatják-e a ruhákat és a kiegészítőket.

Fájó pillanatok: Deres Ádám végleg búcsút intett az Exatlon-nak: Eljött az idő, hogy Deres Ádi búcsútvegyen társaitól, Palik Lacitól és az Exatlontól.

Előnézeti kép forrás: Deres Ádám Instagram oldala

2020. augusztus 1. 9:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_szexi   celebszemle_sport   Exatlon Hungary   deres ádámKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG