augusztus 13.
Ipoly

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Liu Shaolin Sándor garantáltan feldobja a napodat legújabb képével
A helyes olimpiai bajnok sportoló biztosan feldobja a kedved a nehéz hét után, ezt garantáljuk.

A Liu-testvérek egészen félreérthető beszélgetésbe bonyolódtak az egyik fuvaruk alatt.. A videóból kiderül, Sándor szerint milyen lehet húsz lánnyal csókolózni egy éjszaka alatt...

A híres olimpiai bajnok ismert arról, hogy mindig stílusos és előnyös képet oszt meg magáról. Most viszont valami újjal lepte meg követőit. A fotón Sanyi a két kiskutyájával állt össze egy szelfire. Az olimpikon azt írta a képhez:

˝Bumm, kiskutyák most már híresek vagyunk.˝

Az kutyusok feje sok mindent elárul, úgy tűnik, mintha nem igazán értenék mi folyik körülöttük. Ezt a képet senki se bírja ki nevetés nélkül, az biztos.

Nemrég balesetet szenvedett a gyorskorcsolyázó olimpiai bajnok, Liu Shaolin Sándor: Társaival a Margit-szigeten biciklizett, mikor egy busz leszorította őket az útról. A baleset körülményeiről, sérüléséről és a baleset várható következményekről Liu Shaolin Sándor a Mokkában mesélt. 

Csehy András a bringatúrán kapta el egy rövid interjúra Liu Shaolin Sándort, aki társaival három nap alatt több mint 500 kilométert tekertek. A különleges edzésmód nem csak nagyon hasznos, de az olimpiai bajnok szerint nagyon élvezetes is.

Előnézeti forrás: Liu Shaolin Instagram oldala

2020. július 31. 15:08

Címkék: celebszemle   liu shaolin sándor   cuki   állatKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG