október 25.
Blanka, Bianka

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Smink nélkül is káprázatosan mutat Szorcsik Viki
Nemcsak a környezet, a színésznő is varázslatos legújabb fotóján.

Szorcsik Viki, színésznő őszintén beszélt a Tények Plusznak a karanténról és arról, hogyan tudja megőrizni szépségét egy nő ebban az időszakban.

A színésznő szebbnél-szebb fotókkal kápráztatja el követőit Instagram oldalán az elmúlt napokban, ugyanis Viki éppen Mexikóban nyaral. Az egzotikus környezet szinte csalogatja az embert,  hogy folyamatosan kattintgasson a fényképezőjével és örökítse meg a varázslatos pillanatokat - így tesz a gyönyörű színésznő is. 

A szépséges Viki nemcsak smink nélküli arcát, hanem bomba alakját is előszerettel posztolja közösségi oldalán. Ki hinné, hogy a színésznő már 41 éves? 

Szorcsik Viki bombasztikus alakjának titkát árulta el a Mokka nézőinek, elmondta, hogy mire figyel oda a mindennapokban azért, megőrizze hibátlan alakját.

Szorcsik Viki nem először járt már Mexikóban. A Pénzt vagy éveket egyik adásában mesélt egyik kalandjáról, amikor színésznő annyira szentimentális hangulatba került, hogy eléggé furcsa dolgot tett több alkalommal is. Az eset azonban majdnem katasztrófával végződött...

Szorcsik Viki elmesélte, hogyan élte meg azokat a jeleneteket, ahol félmeztelenre kellett vetkőznie a Korhatáros szerelem második évadában.

2020. augusztus 2. 8:00

Címkék: szorcsik viktória   celebszemle

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG