augusztus 13.
Ipoly

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Az Exatlon amazonját meseszép helyen kapták lencsevégre
A kilátás és Bogi szépsége mindenképp feldobja a napod.

˝...már lelkileg fáradtam ebbe bele˝ - Besenyei Bogi teljesen összetört a Joker játék után, és bár Böjte Dave próbálta őt megvigasztalni, úgy tűnt, hogy társa nagyon elkeseredett és megtört az őt ért támadások miatt.

Besenyei Boglárka az Exatlon Hungary Kihívója igyekszik minél több érdekes és nívós tartalmat megosztani követőivel. Legújabb fotójával teljesen levette a lábáról rajongóit.

A képen Besenyei Bogi a Balaton partján pózol , az egész látvány csoda szép, naplemente és még a hattyúk és a kacsák is feldobják a képet. Ne feledkezzünk meg a híres sportolóról, hisz ő adja a pluszt a képhez. Bogi egy feszes sortban és egy szexi toppban állt modellt a kamerának. 

 

Éld át újra Besenyei Bogi legjobb pillanatait az Exatlon Hungary-ben!

Besenyei Bogi a döntő kapujában távozott az Exatlon Hungary versenyétől. A Kihívó Gelencsér Timinek elárulta, hatalmas nyomás és lelki teher nehezedett rá az utóbbi időben, annyira, hogy gyakran már aludni sem tudott éjszaka. A kékek csinos versenyzője elmondta, szerinte hol csúszott el a kapcsolata Dorcival, és Ádival való kapcsolatáról is beszámolt.

  Előnézeti forrás: Besenyei Boglárka Instagram oldala

2020. augusztus 1. 10:00

Címkék: celebszemle   Exatlon Hungary   besenyei boglárkaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG