október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Újabb részletek derültek ki Palácsik Lilla babájáról
A gyönyörű fotós újabb exkluzív dolgokat osztott meg a babavárás pillanatiról.

Habár még nem készült el a baba szobája, de Lilla a berendezés folyamatáról mindig igyekszik friss, ropogós tartalmakkal elhalmozni követőit. Most egy újabb mérföldkőhöz érkeztek, egy újabb részletét mutatta meg a babaszobának. 

˝Még csak félig van kész, de amikor az egész összeáll, ígérem mutatok róla képet.˝ - tett fogadalmat Lilla. 

Lilla picit csalódottan osztotta meg, hogy nem talált megfelelő szoptatós fotelt a szobába, de szerencsére nem adta fel a küzdelmet, és végül más megoldást talált. 

˝Hamarosan a babával ülök ebben a hintaszékben. Szerettem volna egy szoptatós széket, de sajnos amiket találtam, egyik sem tetszett és nem passzolt a babaszobába.Igaz ez nem kimondottan szoptatós fotel, de szerintem tökéletes lesz a feladatra.˝

Azonban a készülődés itt még nem ért véget, hiszen egy lábtartót is szeretne még beszerezni. Már nincs sok ideje Lilának, ugyanis a pici hamarosan érkezik hozzájuk. 

Közeleg a nagy nap, egyre jobban gömbölyödik Palácsik Lilla pocakja. Vajna Tímea húgát és férjét, Visváder Tamást két és fél hónap választja el attól, hogy a kezükben tartsák első gyereküket. Azonban komoly problémát okoz a névválasztás.

Nehéz helyzetbe került Palácsik Lilla és Visváder Tamás, ugyanis hamarosan születendő gyermeküket a magyar jogszabályok miatt, nem nevezhetik el úgy, ahogy szeretnék.

2020. július 30. 15:55

Címkék: celebszemle   palácsik lilla

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG