augusztus 12.
Klára

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Palik Lászlót megakadályozták abban, hogy sportolni induljon
Meg kellett küzdenie a mozgás öröméért!

Hihetetlen adatokat osztott meg a nézőkkel Palik László: A verseny kezdete előtt ismertette, összesen hány futamot futottak a versenyzők január elseje óta. Ettől az adattól le fog esni az állad.

.

Az Exatlon Hungary műsorvezetőjéről, Palik Lászlóról köztudott, hogy imádja a futást: ez az egyik kedvenc sportolási formája, amiről egyszerűen képtelen lemondani. A legutóbbi kikapcsolódás azonban nem indult zökkenőmentesen, ugyanis valaki feltartóztatta őt az ajtóban: Ropi, a kis fehér kutyusa ellopta a futócipőjét, amiért keményen meg kellett küzdenie, hogy visszaszerezze, de végül sikerült! A kedves jelenetről fotó is készült, a kommentelők pedig alig bírták visszafogni magukat a cuki fénykép láttán!

Palik László így ismertette és mutatta meg az Exatlon Hungary versenyének tétjét, ami nem kevesebb mint a legjobbnak járó trófea és természetesen az ezzel járó 15 millió forint volt!

Palik László, aki nemrég csodaszép lányát is megmutatta, megnyílt a versenyzőknek, ugyanis elárulta, miért különleges szenvedély számára az Exatlon Hungary. A műsorvezető számára lenyűgöző, ahogyan a versenyzők minden pillanatot őszintén megélnek és megmutatják, hogy a sikerhez vezető út nem mindig akadálymentes...

A TV2.hu csapata exkluzív interjút készített Palik Lászlóval még az Exatlon Hungary első évadának kezdete előtt, melyben elárulta, miért tért vissza a képernyőre.

Előnézeti kép forrása: Palik László Instagram oldala

2020. augusztus 1. 0:00

Címkék: celebszemle   palik lászlóKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG