augusztus 13.
Ipoly

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Jóni Máté fontos dolog mellett állt ki, nem is akárhogyan
Az Exatlon Hungary első évadának sztárja hatalmas erőfeszítést tett egy jobb világ érdekében!

Jóni Máté kicsit sem szégyenlős: Van, hogy pucéran végzi el az otthoni teendőit. A házi karantén miatt sokan pucéran ütik el az időt otthon. A Jóni Máté a párjával együtt meztelenül kertészkedik és főz.

.

Az Exatlon Hungary első évadának sztárja, a jóképű Jóni Máté gyümölcsfákat ültet olyan helyekre, ahová illegálisan hordják a szemetet: Ezzel a kezdeményezéssel nem más a célja, mint kiszorítani a szemetelőket, ezzel pedig egy szebb és élhetőbb világot teremteni. A  sportoló szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a bolygónk sorsa a mi kezünkben van és minden apró cselekedet számít. Jóni Máté tökéletesen eltalálta, hogy mivel lehet a faültetéssel még egy nagyon fontos dologra felhívni a figyelmet: A gyümölcsök édes nektárjának íze és az egészséges táplálkozás így már bárki számára elérhető, aki az egykoron szeméttel belepett térségben jár. 

Mi mindenféleképpen Máté mellé állunk a nemes ügy érdekében, melyet egy igazán csodás ötletnek tartunk!

A Catch! pályája többek között azért kapta a ˝Felhajtás˝ nevet, mert nagysága megegyezik egy hétemeletes ház magasságával. Jóni Máté gond nélkül megmászta ezt gigantikus falat, viszont a magasból való leereszkedés már nem ment neki olyan könnyen.

Az Exatlon Hungary műsorában Jóni Máté elképesztő Párbaj után búcsúzott a versenytől. A Bajnok most a Mokkában mesélt a dominikai élményeiről, valamint azt is elárulta, miért pont Szabó-Thomka Hannát hívta randira a műsorban...

Előnézeti kép forrása: Jóni Máté Instagram oldala

2020. augusztus 1. 6:00

Címkék: celebszemle   jóni máté   természetvédelem   környezetvédelemKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG