augusztus 13.
Ipoly

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Váratlan képek kerültek ki: Patai Anna fotózáson mutatta meg alakját
Az énekesnek nincs miért szégyenkeznie!

Hallgassatok bele, hogyan énekel Japánul elbűvölő énekhangjával a csodaszép Patai Anna!

.

A Megasztár egykori tehetséges dalos pacsirtájának, az elragadóan csinos Patai Anna a szemünk láttára vált igazán csodálatos nővé: A róla készült legfrissebb képek alapján egyértelműen kimondható, az énekesnő szemkápráztatóan szép hölggyé érett. Elképesztően gyönyörű alakjával és sminkjével mindenkit levesz a lábáról, ha pedig emellédalra fakad az ezer közül is pontosan felismerhető csilingelő énekhangján, az ellenálhatatlan kombináció garantáltan elsöprő sikert arat!

Patai Anna csupán 11 éves volt, de feladta a leckét a felnőtteknek. A csöpp lány hangszálgyulladással küzdött, de még így is egyenesen a döntőbe jutott…

Patai Annának kiskora ellenére mindig sikerül lenyűgöznie a zsűrit, ez az első döntőben sem volt másképp. Presser Gábor leginkább annak örült, hogy a 11 éves kislány gyerek tud maradni, Friderikusz Sándor egy varázslóhoz hasonlította a TNT slágerét éneklő versenyzőt. (Csillagdal - Dangerous - Magyar szöveg: Orbán Tamás; Zene: Stefan Olsson / Fred Johansson© Universal Music Publishing AB (STIM))

Előnézeti kép forrása: Patai Anna Instagram oldala

2020. július 31. 15:00

Címkék: celebszemle   patai annaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG