augusztus 13.
Ipoly

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nem kell személyi edzőt fizetned: Mutatjuk a legjobb alakformáló tippeket
Az egészséges életmódhoz nem csak a táplálkozás, de a rendszeres sport is elengedhetetlen: Mutatjuk, melyek a legjobb otthon elvégezhető gyakorlatok!

Az Exatlon Hungary Bajnoka a megmutatja a leghatékonyabb edzésmódszert:

  Oczella Eszter fitnesz modell olyan eszközöket mutat be, melyekkel sokkal hatékonyabbá tehetjük az otthon végzett edzést. Ezeket a tippeket mind nők, mind férfiak elleshetik, akiknek nincs idejük lemenni az edzőterembe.

Az Exatlon Hungary versenyzője nem rég jelentette be, hogy 10 éves karrierjét hátrahagyva visszavonul. Gyarmati Panka, Magyarország legeredményesebb női snowboardosa elárulta, hogy érez döntése kapcsán.

A reggeli mozgás csodákra képes. Ha kevés időnk van, akkor a jóga a leghasznosabb számunkra. Orbán Gáborjógaoktató a n megmutatta milyen gyakorlatokat érdemes alkalmazni, hogy frissen és pozitívan induljon a napunk.

Szabó Nikolett edző olyan gyakorlatokat mutatott be, amelyeket otthon is elvégezhetünk. A gépes edzésekért nem rajongó tánctanár minden korosztály számára javasolja az ilyen testmozgást.

Egy gyermek érkezése rengeteg változást hoz a család életébe. Ne csüggedjünk, ha mozogni szeretnénk, de nincs időnk edzőterembe menni, erre is van megoldás. Tánczos Lilla személyi edző megmutatta, milyen alakformáló gyakorlatokat végezhetünk otthon. Zsírégetés és alakformálás egyben - hogy mind ez hogyan lehetséges, azt Tánczos Lilla személyi edző mutatta meg a FEM3 Caféban. A fitneszlabda tökéletes választás alakformálásra és rehabilitációs célokra is. A FEM3 Café vendégei Czanik Krisztián személyi edző és Dorottya voltak, akik különböző gyakorlatokat mutattak be a nézőknek, melyek segítségével elérhető a kívánt alak.

2020. augusztus 1. 11:08

Címkék: celebszemle   összefoglalóKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG