augusztus 13.
Ipoly

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Csibi Gergő hajmeresztő mutatványát csak kevesen mernék bevállalni
Újabb merész megmozdulást láthatunk a Bajnoktól...

Az Exatlon Hungary második évadának Bajnoka imádja veszélyes helyzeteket, hiszen bátor és nem riad vissza semmitől: a profi MMA profi harcos igazi adrenalin hajhász hírében áll. Merészségéről újabb tanúbizonyságot tett, mikor egy barátja kihívására hajmeresztő mutatványt vitt véghez. A Bajnok számára a feladat csípőből teljesíthető, ám számunkra egyszerűen felfoghatatlan látványt nyújt: Csibi Gergő dupla szaltójáról készült fotójától garantáltan eláll a lélegzeted!

 

 Éld át újra Csibi Gergő legszebb pillanatait!

Csibi Gergő nagyon sajnálja, hogy távoznia kell, de nagyon sok tapasztalattal és élménnyel gazdagodott az elmúlt hetekben. Gelencsér Timinek elárulta, sok mindent tud átvinni a saját sportágába az ügyességi feladatokból, amiért nagyon hálás. Szerencsésnek érzi magát, hogy könnyen beilleszkedett a csapatba és gyorsan hozzászokott a pályákoz, de úgy érzi, nem tudott mindent megmutatni magából.

Csibi Gergő elszántan harcolt a versenyben maradásért, de végül Kempf Zozo legyőzte őt, így el kellett búcsúznia társaitól és az Exatlon Hungary-től.

2020. július 31. 15:00

Címkék: celebszemle   csibi gergőKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG