augusztus 10.
Lőrinc

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Oláh Gergő megmutatta családját: Egyszerűen gyönyörűek együtt
Nem kérdés: a családi egység Gergőék számára az egyik legfontosabb!

Oláh Gergőnek és feleségének Nikinek a karantén idején sem volt egy szabad percük sem, hiszen négy gyermekü minden idejüket és energiájukat lekötötte.

.

Oláh Gergő és családja elképesztően mozgalmas hétvégét tudhat a magáénak. A sármos családfő egy minden eddiginél vagányabb fotón mutatta meg gyönyörű feleségét és gyermekeit, akikkel épp egy hűsítő fagyit nyaltak. Gergő ráadásul azt is kihangsúlyozta: A családi programokon náluk a jókedv és a beszélgetés kötelező. Ezen egyáltalán nem lepődünk meg, hiszen ritkán látni ilyen gyönyörű és harmonikus családot, mint az övék.

Oláh Gergő és felesége, Niki tartós élelmiszerekkel próbáltak segíteni a bajba jutottakon, valamint igyekszenek megtanítani gyermekeiknek, hogy minden nap legyenek hálásak azért, amijük van.

Oláh Gergő az utóbbi hónapokat családjával töltötte, hiszen énekesként ő is elesett fellépéseitől. Gergőt a hite segítette át ezen a megpróbáltatásokkal teli időszakon, így pozitív tudott maradni a nehézségek ellenére is.

Az iskolák és óvodák bezárásakor Oláh Gergőnek és feleségének, Nikinek kellett a pedagógusok szerepébe bújni, azonban négy gyermek mellett ez koránt sem volt egyszerű.

Előnézeti kép forrása: Oláh Gergő Instagram oldala

2020. augusztus 2. 8:00

Címkék: celebszemle   oláh gergőKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG