augusztus 12.
Klára

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Till Attila egyik legjobb barátjával látogatott le a Balatonra
Elválaszthatatlanok együtt.

Az AIDS világnapja alkalmából a szűrés fontosságára hívta fel a figyelmet a Mokkában Till Attila és Dr. Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház Hematológiai és Infektológiai Intézetének infektológus főorvosa. A modern terápiáknak köszönhetően a HIV-fertőzés már nem halálos itélet és teljes értékű életet lehet vele élni. Viszont a fertőzöttek jelentős része nem is tud a betegségéről.

A híres műsorvezető is "leszökött" a Balatonra egy kis kikapcsolódásra a hét folyamán, és hát nem is kérdés, hogy vitte magával egyik legjobb barátját is. Ezt a szép pillanatot ki is posztólta közösségi oldalára, amelyen azt láthatjuk, hogy a meseszép naplementében Tilla nagyot mókázik Dubival.

 

Ilyen még soha nem volt a Bezár a bazár!-ban! Mátyás köntösben érkezett a stúdióba. Elmondása szerint a midnennapokban is így szeret öltözni. Tilla szeme láttára, Mátyásnak meztelenül kellett kifosztania a bazárt. Tilla fontosnak tartja, hogy családjával amíg lehet, kiélvezzék a közös balatoni nyaralásokat. A pihenés alatt pedig szerelmével a romantikát sem hanyagolják el. Előnézeti forrás: Till Attila Instagram oldala

2020. augusztus 1. 11:29

Címkék: celebszemle   till attila   cukiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG