január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Különleges mediterrán étel nyűgözte le Kandász Andreát: Ti megkóstolnátok?
A csinos Andi nem mindennapi vacsorát választott magának.

Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea az Ázsia Expressz 2 dobogóján harmadikként végeztek: Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere alaposan kifaggatta a két játékost tapasztalataikról, élményeikről és természetesen a játékostársaikról!

.

Kandász Andrea és férje egészen a Balaton-partig utaztak, hogy egy hangulatos vacsorát fogyasszanak el. A csinos Andi azonban mindenkit meglepett választásával, ugyanis egy cseppet sem szokványos fogást rendelt magának, amivel maximálisan meg is volt elégedve. A bájos műsorvezető büszkén pózolt ráksalátájával, ráadásul azt is elárulta: Lányának desszertet kért elvitelre a mesés étteremben.

Kandász Andrea biztos abban, hogy a boldogság érzése mesterségesen is előidézhető. Saját módszereiről és tapasztalatairól a Tények Plusznak mesélt és azt is elárulta: Számára férje endorfintermelő masszázsa okozza a valódi örömöt.

Az elmúlt hetek heves viharait előre megérezte Kandász Andrea, akit különböző tünetek gyötrik, ha front közeledik. Hogy hogyan kezeli a szélsőséges időjárás változásokat a műsorvezetőnő, azt ő maga árulta Tények Pluszban.

"Jó kis családi csapatépítő program"- fogalmazott a házuk körül zajló felújításokról Kandász Andi. A család önállóan, saját erejéből újítja fel házukat, a lelkesedés pedig a családi egységre is egyértelműen kihat. A felújításon a Mokka riportere személyesen látogatta meg a családot, akik mindent elmeséltek a tatarozás kezdeteiről és arról is, hogyan fog kinézni a terv szerint az új otthonuk.

Előnézeti kép forrása: Kandász Andrea Instagram oldala

2020. július 30. 7:00

Címkék: celebszemle   kandász andrea

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG