január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Óriási kitartásáról tett tanúbizonyságot Szandi
A gyönyörű énekesnő motiváltsága nem ismer határokat!

Az énekesnő mindig törekszik a rendre konyhájában, ezt általában Csabi sínyli meg, mivel Szandi hajlamos még a félig tele tányért is elvenni, hogy elmossa azt. A részletekért lesse bele a videóba!

.

A gyönyörű Szandinak elég tükörbe néznie ahhoz, hogy egy tökéletesen kidolgozott testtel találja szemben magát, jól látják ezt rajongói is. A csinos énekesnő tudatos étkezéssel és rendszeres testmozgással tesz hibátlan alakjáért, a sport iránti szenvedélyét pedig meseszép lánya, Blanka is megörökölte tőle.

Szandi most egy minden eddiginél vagányabb videóval nyűgözte le követőit, ugyanis edzés közben kapták lencsevégre, amin izmos és szálkás hátát is megvillantotta. Hihetetlenül motiváló, imádjuk!

Szandi és lánya, Blanka első ránézésre nem is egy anya-lánya párnak tűnnek, sokkal inkább testvéreknek. Rendszeresen edzenek, légtornásznak és énekelnek is. Szandi szerint nem csak anya-lánya, de barátnői kapcsolat is van köztük!

Adás előtt: A Sztárok és párok szerdai adásában Szandi és szerelme Csaba igyekeznek kitalálni, hogy ki kinek lehet a párja. Már a műsor elején szóvá tette Kasza Tibi, hogy Szandi egy ˝csöndes˝ típus, amivel az énekesnő egyet is értett.

Az énekesnő párja Csabi elárulta a Sztárok és párok adásában, hogy felesége erőteljesen fogyasztja az étkészletet, ugyanis az sűrűn a földön landol.

A szerdai Sztárok és párok adásában Szandi és Bogdán Csabi tippelték meg, hogy ki kinek a párja. A sztárpár elárulta, hogy a játék során csak is megérzéseikre hallgattak, nem volt taktika. Azt is megosztotta a TV2.hu stábjával Csabi, hogy szerinte nincs tökéletes pár, Szandival ők az évek alatt csiszolódtak össze.

Előnézeti kép forrása: Szandi Instagram oldala

2020. július 29. 13:56

Címkék: celebszemle   szandi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG