január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Bámulatos nyári ruhában mutatkozott Péterfi Andi
A rajongók azonnal tudni akarták, honnan van a hihetetlen darab!

Horváth Tomi a Tények Plusz stábjának arról számolt be, mennyire fél a horrorfilmektől.

.

Horváth Tomi elképesztő stílusa mellett képtelenség szó nélkül elmenni. Az énekes ráadásul gyönyörű kedvesével, Péterfi Andreával is rendszeresen összeöltözik, akikkel sugárzóak együtt. Tomi gyönyörű párja most egy hihetetlenül stílusos, sárga maxi-ruhában pózolt, a fotó láttán pedig azonnal eszünkbe jut: Vajon csinos kedvese segíti híres párja szettjeit összekombinálni?

Egy dolog biztos: Külön-külön is lehengerlőek, de együtt lélegzetelállítóak!

Horváth Tomit Skype-on érte utól a Mokka műsorvezetője, aki arról kérdezte a jókedvű énekes, hogyan teltek napjai a karantén időszakában és milyen okból örvendeztette meg felesége nagymamáját az idősek otthonában.

Csak úgy röpködtek a poénok és a beszólások a Sztárban Sztár leszek! mestereinek a beszélgetése közben. A négy mester egy jó humorú beszélgetés keretében öntötte ki egymásnak a szívét, és árulták el a nézőknek, hogy hogyan teltek számukra a karanténban töltött percek.

Horváth Tomi és Pixa a Mokka vendégeként meséltek legújabb közös dobásukról: A két zenész három nap alatt három új videoklippel rukkolt elő, amelyek azóta már mind a legkeresettebb tartalmak között vannak a világhálón.

Előnézeti kép forrása: Horváth Tomi Instagram oldala

2020. július 29. 10:11

Címkék: celebszemle   péterfi andrea   horváth tomi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG