november 28.
Stefánia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Két hét karanténba került Szőcs Reni: ˝Nem bírtam ki sírás nélkül˝
A szőke szépséget váratlanul érte a hír, ráadásul 7 hónapja a családját sem látta.

Szőcs Reni korábban legemlékezetesebb első alkalmaiba avatott be minket a Sztárban Sztár élő show-ja előtt. A vele készült interjúból kiderült, miért nem tudta igazán megélni az első nagy szerelmet, majd arra is fény derült, hogyan csattant el Reni első csókja.Nehéz időszakon van túl Szőcs Reni, akit szexuális ajánlatokkal és perverz fotókkal zaklattak. Az énekesnő a Mokkában mesélt erről, és elárulta: először üzenetet kapott a zaklatótól, utána pedig már telefonon kereste őt ajánlataival. Hogy milyen lépéseket tett ez ügyben, a videóból kiderül.

˝Tegnap este átléptük a határt és sajnos két hét karanténba kerültünk.. (persze nem bírtam ki sírás nélkül, de tényleg érzékenyen érintett, hisz ez a hét nagyon mozgalmas lenne KLIPPREMIER miatt.) Igen tudom, hogy meglehet csinálni a tesztet és azt is hogy nem elég egy teszt, hanem kettő kell és azt is hogy az mennyibe kerül.. épp emiatt nem is foglalkoztam vele. Nem feltétlenül az a gondom, hogy milyen drága (bár azért, nem olcsó!), hanem ahogyan ki vannak szolgáltatva az emberek.

Nem szoktam belemenni soha semmilyen vitába, de ez nagyon bosszantó. Tudom, hogy van vírus és oda is figyelünk, amikor karantén volt, akkor kérdés nélkül karanténban ültünk. De látni, ahogy hirtelen a pár lejes / pár forintos fertőtlenítőszer egy vagyon lesz. Ahogy öt percenként változik a határátkelés és minden egyéb.

7 hónapja nem láttam a családom, hazamentem mikor már lehetett és rá pár napra közlik, hogy újra karanténba kell vonuljon, aki átmegy a határon, mivel Románia sárga. Nyilván nem indultunk vissza ezek hallatán.. hisz alig találkoztunk pár napja a családdal!
Bosszant nagyon.. mert a határnál x ember megfordul egy nap, a határőr akivel szóba állok (miután várakozunk két órát, hogy mi lesz a teendő az elkövetkezendő 2 hétben) ott áll maszk nélkül, majd ideadja a golyóstollat és visszaadja a személyes iratokat.. ennyi erővel akár tőle is eltudom kapni.
Egy emberen se láttam abban a két órában maszkot!

Csak a kiszolgáltatottság esik rosszul és hogy irreálisak ezek az árak .. és persze leszögezném, hogy leginkább Romániára gondoltam, mikor megfogalmaztam ezeket a sorokat.. aki ott él, az pontosan tudja, hogy miért! Magyaroszágon Agusztus 1-ig ingyenes a teszt (ami szerintem nagyon korrekt) és ha szerencsénk van időben kijönnek hozzánk, de ha nem akkor csak 1-2 napot nyerünk, feltéve ha pozitív!
Ha a technika segítségünkre lesz és jól jön ki a lépés, akkor én is betudok majd jelentkezni a klippremierre!
Nagyon remélem sikerül!  Annyira vártam már... ˝
- írta csalódottan posztjában Reni.

Szőcs Renáta élete egy csapásra megváltozott 2019 tavaszán, amikor kedvese az osztrák Alpokban megkérte a kezét. Reni szerelme 1,5 év felhőtlen boldogság után tette fel a tehetséges énekesnőnek a nagy kérdést, a pár pedig elmondta mit érez most, az esküvőre készülve.Vajon lehet női győztese a Sztárban Sztárnak? És vajon megváltoztatta a hírnév Szőcs Renátát? Az énekesnő ezeket a kérdéseket is megválaszolta, de egy 14 éves fiú az interneten megtalálható írása mellett sem ment el szó nélkül!


Az alacsony esetszámok ellenére továbbra is jelen van a koronavírus. Merkely Béla professzor szerint szinte biztos, hogy lesz második hullám Magyarországon. A kérdés csak az, hogy mikor. Ferenci Tamás, biostatisztikus, az Óbudai Egyetem docense beszélt erről helyzetről a Mokkában.


A Sztárban Sztár 2018-as évadában Stohl András is zsűrizte Szőcs Reni produkcióit. A színész-műsorvezető jelenleg boldogabb nem is lehetne, hiszen nemrég Domonyvölgyben egy fűzfa alatt mondta ki a boldogító igent szerelmének, Vicának. Ám a nagy nap forgatókönyvét átírta a koronavírus, így a nászútra még várniuk kell. Kattints a videóra, és tudj meg izgalmas részleteket a nagy napról!

2020. július 28. 10:01

Címkék: celebszemle   szőcs reni   szőcs renáta

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG