október 19.
Nándor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Megmutatta tökéletes alakját Szorcsik Viki
A gyönyörű sztár falatnyi fürdőruhában pózol a mexikói tengerben.Szorcsik Viki Mexikóban töltött el néhány napot egy kedves ismerősével, a színésznő pedig néhány alkalommal annyira szentimentális hangulatba került, hogy eléggé furcsa dolgot tett több alkalommal is. Az eset azonban majdnem katasztrófával végződött...

.

Szorcsik Viki bomba testet villantott: Hihetetlenül kerek fenekének látványa mellett képtelenség szó nélkül elmenni. A csinos Vikitől szinte szokásosnak számít ez a karcsú alak, azonban a nyári szezonban a legtöbben motiválttá is válunk tőle.

Egy dolog biztos: Ettől a fotótól rögtön elolvad a kezünkben a fagyi, amit később el sem szeretnénk fogyasztani. Éljen az egészséges életmód, aminek a megtestesítője is lehetne a bombázó Viki!

Szorcsik Viki egy hangulatos fotózást szeretett volna magának Egyiptom területén, a terve azonban nem egészen úgy sült el, ahogy azt a szépséges színésznő szerette volna. Viki teljes pánikrohamot kapott a fotózás helyszínére tartva, hogy pontosan mi volt ennek az oka, az kisvideonkból kiderül.

Szorcsik Viki büszkén szokta megmutatni tökéletes idomait követőinek, a gyönyörű színész-műsorvezető pedig azt is elárulta a Ripost stábjának, hogy minek is köszönheti bomba alakját, illetve egyik nagy életcélját is megosztotta a nézőkkel.

Szorcsik Viki, színésznő őszintén beszélt a Tények Plusznak a karanténról és arról, hogyan tudta megőrizni szépségét egy nő ebben az időszakban.

Előnézeti kép forrása: Szorcsik Viki Instagram oldala

2020. július 28. 8:00

Címkék: celebszemle   szorcsik viktória

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG