november 24.
Emma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kárpáti Rebeka megállíthatatlanul tör előre: Bomba projekteket indított el
A gyönyörű műsorvezető mindennapjai izgalommal telnek.

Kárpáti Rebeka egy nagyon megosztó témában foglalt állást, amiből megtudhattuk: A műsorvezető kiemelkedően fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, így saját közösségi oldalát is tudatosan kezeli. Az, hogy Rebeka kiket tart ˝igazi˝ influencereknek ő maga fejtette ki Lenzsér Olivérnek, a TV2 Online Riporterének.

.

Kárpáti Rebeka időközönként eltűnik pár napra, de megnyugtatta követőit: Nem történik semmi baj, csupán rengeteg munkával kell foglalkoznia, amely túlzsúfolja a bűbájos műsorvezető mindennapjait, így alig fér hozzá a telefonjához is.

"[...] Éppen költözünk, két műsort is párhuzamosan forgatok amihez lassan bejön egy harmadik is, indítom az új saját vállalkozásomat valamint rengeteg kisebb projektünk van még. [...]"

A gyönyörű színésznő szeret adni külsejére, ezért nagy figyelmet fordít csinos megjelenésére. A tökéletes külsőhöz azonban nagyban hozzájárulnak a vonalakat kiemelő ruhák.

Sokat vitatott téma, hogy egészséges-e állatainkal aludni ? Erről a témáról beszélt Kárpáti Rebeka, műsorvezető és Fodor Kinga állatorvos. Elhangoztak pro és kontra érvek mindkét oldalról, végül arra jutottak, hogy mindenkinek jobb, ha kiskedvencük a saját helyén alszik.

Teljesen más irányban is szeretné folytatni az életét és munkásságát Kárpáti Rebeka. A műsorvezetőnő úgy döntött, hogy segíteni fog egy mély szegénységben élő 5 éves kongói kislányon. A kislány számára Rebeka "örökbefogadása" egy óriási mentőöv. Hogy pontosan milyen formában segít neki a műsorvezetőnő és milyen érzései vannak a helyzettel kapcsolatban, az a videónkból kiderül.

Előnézeti kép forrása: Kárpáti Rebeka Instagram oldala

2020. július 27. 12:45

Címkék: celebszemle   kárpáti rebeka

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG