január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Itt a bizonyíték: Bodó Imi amilyen izmos, olyan vajszívű is
Bodó Imi cuki fotójától lesz igazán édes a reggel! 

Buchingerék és edzőjük a medencénél élvezték a lenyugvó nap sugarait, ám Marián ˝csínytevését˝ nem hagyhatta szó nélkül Bodó Imi... Az eredmény az lett, hogy megküzdött egymással Imi és Buchinger Marián.

.

A Fuss család, fuss! edzője, Bodó Imi közös képet töltött fel egy négylábon járó kis cukorfalattal: hófehér kutyusa, Pihe társaságában Imi arcvonalai is ellazulnak, így elragadóan aranyos tekintettel fordul a kis négylábú felé. Nem csak az édes kutyustól, de Bodó Imi megjelenésétől is teljesen elolvadunk!

Bodó Imi és Katus Attila elárulták, nagyon fontos pszichológiailag is támaszt nyújtani a Fuss család, fuss! játékosainak. Bodó Imi hozzátette: Neki a kutyája Pihe volt a legnagyobb segítség a játék során, de hogy miért az a vidóból kiderül!

Elérkezett az öt hetes harc vége, amelyben a legsportosabb Magyar családot kerestük. A 10 millió forintos fődíj boldog nyertese pedig az adásból kiderül!

A Mokka vendége A Fuss család, Fuss! két edzője, Bodó Imi és Huszti Kata volt, akik a műsor ma esti döntőjéről és csapataikban történt fejlődésekről meséltek. Az edzők őszintén beszéltek nehézségekről, feszültségről és felejthetetlen pillanatokról is.

Előnézeti kép forrása: Bodó Imi Instagram oldala

2020. július 24. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_szexi   celebszemle_cuki   celebszemle_állat   bodó imre

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG