december 6.
Miklós

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kiszel Tünde bombasztikus formát villantott a horvát tengerparton
Most aztán nagyon irigykedünk a gyönyörű dívára!

Az utóbbi pár hónapban Kiszel Tünde is megérezte a rendezvények hiányát, így a kereseti lehetőségei is megcsappantak, ráadásul az év csúcspontja, a naptárdedikálás is elmaradt a vírushelyzet miatt. A Tények Plusz stábjával együtt felkeresett egy mesterjóst, hogy kiderítse, merre induljon tovább.

.

Mindig elkápráztat bennünket elragadó bájával a feledhetetlen szépségű Kiszel Tünde, aki most megmutatta csodálatos alakját is, miközben a napsugarak fényében tündökölt a horvát tengerparton. Elég csak egy pillantást vetni a képre: Vadító piros rúzsával, csinos rózsaszín kalapjával és a mély dekoltázzsal minden férfi szívébe belopja magát!

Kerek fenék, kivillanó mellek, égig érő lábak. Bizonyára egyik férfinak sem kell bemutatni a szexi falinaptárakat, amelyek szinte minden szoba vagy garázs falán ott lógtak. Vagy még lóg, most is. A méltán híres naptárdíva Kiszel Tünde évente ontja magáról a szexibbnél szexibb fotókkal spékelt naptárait, rajongói nagy örömére.

Az édesanyjával közös naptárfotókról ismert kislány, Kiszel Tünde lánya nagylánnyá cseperedett és nem meglepő talán, hogy neki is nagyon jól áll a kamera. Ezt most egy világhírű divatmagazin is elismerte azzal, hogy megosztotta Donatella fényképét. Nem csoda, hogy anyukája elérzékenyült, amikor megtudta a jó hírt.

Előnézeti kép forrása: Kiszel Tünde Instagram oldala

2020. július 23. 17:25

Címkék: celebszemle   celebszemle_szexi   celebszemle_utazás   kiszel tünde

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG