december 6.
Miklós

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Dér Heni aranyos videójánál nem látsz ma cukibbat
Elképesztően édes videóval kápráztatta el követőit Dér Heni!

Heni is úgy gondolja, hogy nem lehet lazsálni az ünnepek előtt sem, ahhoz, hogy ne ragadjon az emberen ünnepek után pár kiló, bizony mozogni kell! A mozgás mellé be lehet építeni néhány táplálékkiegészítőt a hatékonyság fokozására, és persze oda kell figyelni a táplálkozásra is! És érdemes Heni után csinálni a következő edzést is!

.

Noha a tényeken nem is változtat, de pár pillanatra képes átvarázsolni bennünket az alkalmazás arra, hogy ismét gömbölyded pofikájú gyerkőcként nézzünk ki: A gyönyörű hangú énekesnő, Dér Heninek is ebben az élményben lehetett része. Saját magával mókázva megnézte, hogyan is nézne ki most, ha visszanyerné gyerekkori kinézetét: A végeredmény eszméletlenül aranyos lett!

Az immunrendszerünk erősítésére érdemes egész évben figyelni, de most sem késő ráerősíteni! Heni az étkezésébe is sok gyömbért, fokhagymát illeszt be, de vannak olyan hatékony koncentrátumok, például grapefruit mag kivonat, az echinacea, vagy a cink nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy védettebbek legyünk a betegségekkel, külső hatásokkal szemben. Ezeket természetesen táplálék kiegészítők formájában lehet a leghatékonyabban fogyasztani, főleg, ha erősítik egymás hatását.

Testileg és lelkileg is megújult az elmúlt években a szexi énekesnő, Dér Heni, aki saját tapasztalatai alapján szakértők segítségével akarja visszaadni mások önbizalmát. Korábban ugyanis megfelelési kényszere volt az édesapja felé és ez az egész életére rányomta a bélyegét, valójában mindig is neki szeretett volna bizonyítani.

Készen áll a családalapításra Dér Heni. Az énekesnőre tavaly júniusban talált rá a szerelem. Új párját egy TV-műsorban látta meg először. Gergő annyira megtetszett neki, hogy ő maga tette meg az első lépést, sms-t írt a jóképű fiúnak, azóta pedig elválaszthatatlanok. A Sugarloaf egykori énekese azt is elmondta, hogy húga közelgő esküvőjén ő lesz az egyik tanú. Hogy mikor jöhet a baba és mit gondol Heni már túl egy lefújt esküvőn a házasságról, azt is megtudhatják.

Előnézeti kép forrása: Dér Heni Instagram oldala

2020. július 23. 17:20

Címkék: celebszemle   celebszemle_cuki   dér heni

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG